Werken bij Zwolle!

02:273 jaar geleden29 weergaven
Anne is beleidsadviseur op de afdeling HR van de gemeente Zwolle.

Gerelateerd

Provincie
Financiële instellingenIndustrieOndernemersOverheid

Waar verdient Overijssel zijn geld mee in 2030?

Dit is een uitnodiging om anders dan gebruikelijk met de toekomst om te gaan. Actiever, minder afwachtend. Te vaak missen mensen, bedrijven en regio's kansen omdat we denken dat de wereld de lijnen uit het verleden zal doortrekken. Dat is niet zo. Er zijn trendbreuken, waar de ontwikkelingen de komende 15 jaar anders verlopen dan de afgelopen jaren. Er zijn ook omslagpunten: zichzelf versnellende ontwikkelingen die voor een hele nieuwe realiteit kunnen zorgen. Het is belangrijk om op de toekomsten te anticiperen. Hoe? Daarover gaat de verkenning 'Waar verdient Overijssel zijn geld mee in 2030?'.
01:31
Provincie: Club Cele
DetailhandelEvenementenFinanciële instellingenOndernemersOverheid

Club Cele : Tegenlicht

Maandelijks staat Club Cele Studio CC op het programma.
01:30:13
Ondernemers
Creatieve industrieEnergieEvenementenFinanciële instellingenHorecaIndustrieInnovatieLogistiekOndernemersOverheidTheater

Prinsjesdagcongres Regio Zwolle 2017

Op dinsdag 19 september vond het Prinsjesdagcongres Regio Zwolle voor het 8e jaar op rij plaats, ditmaal in Theater Buitensoos. Tijdens deze editie van het regiocongres was er veel aandacht voor interactie met het publiek en was er ook aandacht voor de specifieke thema’s waarop de Regio Zwolle excelleert: kunststoffen, health, e-commerce en agri-food.
02:32
Ondernemers
Financiële instellingenInnovatieOndernemersOverheid

Smart café Steenwijk

In drie Smart Cafés in de Regio Zwolle laten middelgrote maakbedrijven zien wat er bij implementatie van Smart Industry goed is gegaan en wat niet.
01:52