Over Ons

Regio Zwolle TV
dé online interactieve televisiezender van de Regio Zwolle.

 

De missie van Regio Zwolle TV is het inzichtelijk maken van alle het goede wat onze regio te bieden heeft, met de focus op Ondernemen, Onderwijs, Overheid en Sport. Een open platfom die ook de mogelijkheid biedt om (in overleg) uw relavante content uit te zenden of te produceren (redactie@regiozwolle.tv). U kan ook direct de mobiele applicatie content sturen naar de redactie ter beoordeling. 

Regio Zwolle heeft de primeur.
De techniek voor deze revolutionaire zender is ontwikkeld in onze regio door TradeCast B.V., een Zwolse TECH Startup die is opgericht in 2015 en vanaf 8 oktober dit jaar de plannen openbaar maakt om op grote internationale schaal interactieve TV zenders te faciliteren. Een startup met de potentie om de publishing en tv markt te disrupten. Onstaan vanuit de creatieve industie in de Regio Zwolle. Dat maakt Regio Zwolle TV ook de locatie om samen te pionieren in hele nieuwe markt. 

Regio Zwolle TV is een uniek, interactief en wereldwijd TV kanaal volop nieuws, achtergronden, economische ontwikkelingen, live event verslagen, educatie, rapportages, sport, PEC Zwolle en nog veel meer. Een kanaal gericht op overheid, ondernemers, onderwijs en onderzoek. Blijft op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de unieke samenwerking tussen de gemeenten Dalfsen, Heerde, Oldebroek, Steenwijkerland, Zwolle, Dronten, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Hardenberg, Meppel, Raalte, Westerveld, Hattem, Noordoostpolder, Staphorst, Zwartewaterland, De Wolden en Urk! 

Regio Zwolle TV biedt een interactief en digitaal TV kanaal dat 24/7 beschikbaar is, zowel via de live programmering als via On Demand. Daarnaast is Regio Zwolle TV volledig interactief. Druk simpelweg met je vinger op het scherm en interactieve functies als maps, shopping & meer info worden automatisch voor je beschikbaar. Het unieke is dat je als kijker ook zelf gemakkelijk content kan insturen. Stuur een eigen (bedrijfs)video op of stel jouw vraag of opmerking in videovorm via je smartphone of tablet, en jouw input wordt direct doorgezet naar de zender. Hiermee blijf je dus niet alleen een kijker, maar kan je ook echt een deelnemer worden van dit revolutionaire TV kanaal.

Binnenkort meer informatie over alle mogelijkheden en het unieke businessmodel.
www.tradecast.us.com