Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2015

03:205 jaar geleden14 weergaven
Compilatie van het Toerisme- en Vrijetijdscongres Overijssel 2015

Gerelateerd

Zwolle mijn stad
Gemeenten
IndustrieOnderwijsOverheidOndernemersInnovatieToerismeEvenementen

Zwolle mijn stad

Een stad is om in te wonen en om in te werken. En een plek om te beleven. In Zwolle doen we dat nét even anders. Hier gaan kwaliteit van leven en gezelligheid hand in hand. In Zwolle hebben we oog voor elkaar en we willen dat iedereen mee kan doen.
02:164 jaar geleden
Genomineerden Ondernemer van het jaar 2016
Evenementen
OndernemersInnovatieEvenementen

Genomineerden Ondernemer van het jaar 2016

Volg de genomineerde ondernemers, tijdens het Regio Zwolle Congres 2016 in Theater De Spiegel in Zwolle. Genomineerden zijn Wiebbe Bonsink, Tim Slager en Wilfred van Werven.
01:474 jaar geleden
Sfeerimpressie Pitchdag Ondernemersprijs Regio
Evenementen
OndernemersInnovatieEvenementen

Sfeerimpressie Pitchdag Ondernemersprijs Regio

Welke ondernemers gaan er op 15 december 2016 aan de haal met de award voor Starter en Ondernemer van het jaar in Regio Zwolle? Bekijk de sfeerimpressie van de pitchdag, waarin de finalisten aan het woord komen. De winnaars worden tijdens het Regio Zwolle Congres bepaald. De punten van de vakjury bepaalt 75% van de uitslag. En de laatste 25%? Dat zijn de stemmen van de bezoekers van het Regio Zwolle Congres.
02:534 jaar geleden
Koningsdagjournaal - 26 april
Evenementen
TheaterSportWaterschapIndustrieOnderwijsOverheidOndernemersVastgoedInnovatieFinanciële instellingenAgri & FoodChemieCreatieve industrieEnergieHigh TechTuinbouwLife science & healthLogistiekDetailhandelHorecaBouwnijverheidToerismeEvenementenExportMVO

Koningsdagjournaal - 26 april

Regio Zwolle TV zwaait met de oranje vlag en brengt je elke werkdag het Koningsdagjournaal. Twee weken lang gaat ons team op zoek naar de meest interessante mensen en de indrukwekkendste acties in de voorbereidingen naar Koningsdag. Het journaal, de sneak previews en de laatste vorderingen van deze feestelijke dag in Zwolle zijn te volgen op RegioZwolle.tv, op onze Facebookpagina én via de app.
07:275 jaar geleden